Gyaluk és hámozók
Gyaluk és hámozók a káposzta és más fermentálásra alkalmas zöldségek gyalulására, hámozására és reszelésére. A reszelők rozsdamentes acél pengéi közel vannak egymáshoz szerelve, hogy a reszelt darabok a lehető legfinomabbak legyenek.
Legnépszerűbb termékek
Vágás és hámozás egy-kettő
Készül a fermentáláshoz? Hagymához például az 5 késes szeletelőt ajánljuk, amellyel olyan gyorsan megy a munka, hogy még a tépkedést sem tudja abbahagyni. Káposztához, almához vagy céklához kipróbálhatja a rozsdamentes acél pengékkel ellátott fa reszelőt. Nem feledkeztünk meg a balkezes hámozókról sem, akiknek kifejezetten ehhez igazított darabokat találtunk.
Hogyan készítsük el az erjesztett káposztát otthon?
Tudta, hogy a savanyú káposzta olyan vitaminokat és probiotikumokat tartalmaz, amelyek a gyógyszeres szekrény felét helyettesíthetik? Ez egy felbecsülhetetlen értékű szuperélelmiszer a konyhában. Az erjesztett zöldségeket pedig könnyű otthon elkészíteni, csak tudni kell az elkészítés mikéntjét. Tehát: reszelje le reszelővel, pépesítse pépesítővel, hagyja pihenni, aztán csak élvezze a finom eredményt!